به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان، محسن یارمحمدیان در پایان نشست هم اندیشی این جشنواره که با حضور فعالان عرصه گردشگری استان همراه بود با اعلام این مطلب افزود: این جشنواره در قالب برنامه ملی برگزاری جشنواره های ملی و منطقه ای غذا در نیمه دوم سال جاری در اصفهان برگزار می شود.
وی هدف از برگزاری این جشنواره را رونق بخشیدن به بخش گردشگری استان همزمان با فصل اتمام حضور گردشگران داخلی و به ویژه خارجی در استان اعلام کرد و افزود: این جشنواره با مشارکت فعالان عرصه فرهنگی و گردشگری استان برگزار شده و هدف آن توسعه گردشگری در فصولی است که گردشگر کمتری به اصفهان سفر می کنند
شایان ذکر است این جشنواره با حضور 5 استان منطقه مزکزی کشور شامل تهران، البرز، مرکزی، قم، و اصفهان، به میزبانی اصفهان برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/